Top Vallandry
|Home|Stuur een E-mail|Info Pagina|Terug|Vooruit|
Vallandry 2006
7 Januari
Oma wandelt naar beneden

Maandag 9 Januari 2006

 

Oma wandelt lekker naar beneden
 

’s Morgens gaan ma en Marvin brood halen.
Op de terugweg komen ze een hond tegen.
Marvin:      “Kijk oma, een hond”
Mama:      “Ja, Marvin”  
Marvin:      “Oma, die hond heeft geen staart”
Mama:      “Ja, Marvin”
Marvin:      “Is zeker kapot, oma”
Lachen hè!

We ontbijten weer gezellig met z’n allen. Daarna gaat iedereen zich klaarmaken en gaan we naar de piste. Sarina wil ook skiën, dus huurt Frans ski’s. Voor de wandelaars en dagskiers kopen we kaartjes voor de lift en gaan met z’n allen naar boven.

Richard

Het lukt Sarina net om heelhuids uit de stoeltjeslift te komen. We skien naar het oefenveld. Richard en Nancy gaan gelijk in de lift en komen al redelijk goed naar beneden.

Sarina vindt het skien niet zo leuk. Zij is bang en daardoor staat ze heel krampachtig op haar ski’s. Ze durft niet meer en voordat ze ook maar één keer met de lift naar boven is geweest, geeft ze het op.

Richard in de "pannenkoekenlift"  

 

Wanneer de rest van de skiers naar beneden gaat skien, gaan de wandelaars met Sarina op het terras bij het restaurant zitten.

Ze drinken chocomel en zitten lekker in de zon. De skiers gaan naar beneden gaan en komen zo weer terug. De kinderen spelen lekker in de sneeuw.

Wanneer de skiers terug zijn wil Richard mee naar beneden skien.


Rusten
 
Wij rusten even lekker uit in de zon.

Papa, Mama, Frans, Sarina en Marvin willen over de pist “La Fore” naar beneden wandelen. Ze vertrekken om 13.00 uur.Het is een hele mooie route. Prachtige sneeuw. Marvin is heel enthousiast. Hij wil overal in de hoge sneeuw lopen en spelen.

De skiers rusten nog even uit en dan vertrekken we ook. Het eerste stukje skiet Richard tussen Marc’s benen, daarna náást Marc. Ze houden ieder een uiteinde van een ski-stok vast. Het gaat heel goed. Onderweg rusten we bij een andere lift even uit. Richard moet plassen, maar dat mag niet van de lift-medewerkers. We gaan weer verder en voorbij de eerste bocht moet Richard heel nodig, dus dan maar langs de piste. Als hij klaar is, komen de wnadelaars eraan. Richard wil graag laten zien hoe goed hij kan skiën, dus gaan we weer verder en zij rusten wat uit.

Nancy en Lies

Als we beneden zijn besluiten om nog een keer naar boven te gaan. We skiën flink door en voordat wij beneden zijn, halen we Papa, Mama, Frans, Sarina en Marvin weer in. Marvin is helemaal op en kan bijna niet meer lopen.

Ik til hem op en neemt hem al skiënd mee naar beneden. Wij zijn zo beneden. De rest wandelt op het gemak door. Om half 3 zijn zij ook beneden.


Nog een keer met Nancy naar beneden  

We gaan naar het huisje en nemen iets te eten en te drinken. Wij bekijken met z’n allen de foto’s op de laptop en de film op TV. We eten Champignonsoep, worst en friet met doperwten en sperziebonen. ’s Avonds kijken we met z’n alle TV en gaan om 23.00 uur naar bed.

Eten
Even nog nakletsen na het eten.

Vorige dag | Volgende dag

8 Januari
9 Januari
10 Januari
11 Januari
12 Januari
13 Januari
14 Januari