Top Vallandry
|Home|Stuur een E-mail|Info Pagina|Terug|Vooruit|
Vallandry 2006
7 Januari
Map Vallandry

Zaterdag 7 januari 2006

 

De ligging van Vallandry
 

Vandaag vroeg uit bed. We hebben afgesproken om om vier uur te verzamelen bij de ouders van Marc. We zijn op tijd en drinken alvast een kopje koffie. Frans en Nancy zijn er nog niet en ma belt even. Ze komen er zo aan.

Tijdens het wachten bedenk ik me dat er nog boodschappen in de koelkast staan en dat ik mijn wande schoenen vergeten ben. Marc rijdt even snel op en neer naar huis en is nog terug voordat Frans en Nancy en de kids er zijn.

Als Frans, Nancy en de kids arriveren blijkt dat de één na de ander ziek aan het worden is. Toch vertrekken we rond de klok van half zes met volle moed. Het weer is goed en het is niet druk op de weg. Om half 10 stoppen we om een broodje te eten en koffie te drinken. Richard is nog steeds ziek. Marvin is ook niet lekker.

Om 16.00 rijden we door Landry (bij St. Bourg Maurice) en daar moeten we via een slingerweg met heel veel haarspeldbochten de berg op naar boven. Om 16.30 rijden we Vallandry binnen.

De vakantie kan beginnen!

Dit jaar hebben we huisje 17 en het heet “Avalanche” (Lawine). Vanaf de auto moeten we een weggetje naar beneden en dan via een stalen trap met 25 treden naar beneden om bij het huisje te komen. We sjouwen alles naar beneden en dat is toch wel veel. We ruimen al onze spullen in. Ma en Frans doen alvast de hoognodige boodschappen. Daarna eten we een lekker bord soep. Dat gaat er wel in na zo’n lange dag!

Na het eten wordt Marvin weer ziek, Nancy brengt hem alvast naar bed. We spelen nog een spelletje en tegen de tijd dat het bedtijd is, wordt ook Nancy ziek.

We gaan naar bed en hopen dat iedereen morgen weer een beetje beter zal zijn.

Marvin
Marvin veegt nog even na het eten.

Volgende dag

8 Januari
9 Januari
10 Januari
11 Januari
12 Januari
13 Januari
14 Januari