Saint Sorlin d´Arves 2008
|Home|Stuur een E-mail|Waar ligt St. Sorlin d'Arves|Terug|Vooruit|
Saint Sorlin d´Arves 2008
Biertje !
Donderdag 17 jan 2008  
St. Sorlin d´Arves

Zonnig

Biertje
   

Vanmorgen weer een heerlijk zonnetje. Dat is lekker wakker worden.

Na het ontbijt gauw de piste op. We willen vandaag naar St. Colomban des Villards, dat is een dorpje aan de andere kant van het skigebied. In St. Jean d'Arves, wat het meest links in het gebied ligt, zijn we de eerste dag al geweest. Vandaag dus naar het uiterste rechtse dorpje.

Na de sleeplift en weer een piste lijkt het toch niet helemaal goed te gaan. We kijken weer op de kaart. Oeps, we zijn te snel naar rechts gegaan en gaan nu richting La Toussuire. Terug dus! Weer een sleper en nu een hele lange.

Op de kaart hebben we al even gekeken welke kant we op moeten. Na twee liften kijken we nog een keer op de kaart. Ja, we gaan goed. Helaas komen we weer een sleeplift tegen maar we willen toch naar St. Colomban, dus dan ook maar de sleeplift. We skien lekker verder, heerlijk in het zonnetje.

Heerlijk !
Het is heerlijk rustig op de pistes.

We proberen het weer opnieuw. Nu hebben we de goede piste. Bij de eerstvolgende kruising, waar we rechts moeten, staat helaas een groot net gespannen. Piste Barree. Ons geplande tripje van vandaag gaat dus niet door.

Huh ?

Dan maar weer aan de terugweg beginnen. Onderweg stoppen we langs de kant van de piste om even uit te puffen en te genieten van de rust. Het is een leuk gezicht om verkeersborden langs de piste te zien. We skien dus gewoon op de weg.

Na nog wat pistes is het tijd voor een drankje op het terras. We strijken neer in de ligstoelen bij een berghut. Enige nadeel is het weer opstaan uit zo'n luie ligstoel met je skischoenen aan. Na drie maal opwippen lukt het ons toch om weer weg te komen.

Geldt dit ook voor ons ?

Na een heerlijke dag skien zijn weer terug in ons appartement. Marc gaat aan de slag met zijn foto's en ik ga een boodschap doen.

Na het eten kijken we nog even naar het journaal en DWDD via onze internetaansluiting. Zo weer een heerlijke dag!

Alleen
Helemaal alleen op de berg.

 

Vorige dag | Gastenboek | Volgende dag