|Home|Stuur een E-mail|Info Pagina|Terug|Vooruit|
Duitsland 2010
U bevindt zich hier : Home scheiding Index Duitsland 2010 scheiding Zondag 30 Mei 2010

Zondag 30 Mei 2010  
Asenray - Millery (FR)


Langs de moezel dus.
   

Vannacht is er veel regen gevallen. Als we opstaan is het weer droog maar wel druilerig weer. Om 11.00 uur rijden we richting La France.

Bij Maastricht lijkt het weer wat beter te worden maar een half uur verder rijden regent het weer. We blijven rijden, ergens moet de zon toch schijnen? De planning is Pont-a-Mousson, daar ligt een camperplek aan de Moezel.

Het weer onderweg wordt niet echt beter, het blijft druilerig en grijs.
Als we bij de camperplek aankomen staan er al 4 campers voor de slagboom en zo te zien is de camperplaats al vol. We stappen uit en lopen een rondje over de plek. Het is inderdaad een leuke plek aan de Moezel maar echt tjok vol en dan nog 4 wachtende voor ons. We besluiten maar verder te rijden naar Millery daar is ook nog een camperplek aan de Moezel.

Marc stelt de TomTom in. Het blijkt maar een kort stukje rijden te zijn. We draaien de snelweg weer op en een paar km verder er weer af. We zien de camperplek recht aan het water liggen. Er staat al een camper. Marc parkeert de camper zo zodat we met het grote raam op de Moezel uitkijken.

We maken een korte wandeling door het dorpje, een lange kan niet want het dorp is echt klein, er is ook geen bakker te bekennen. We zijn dus weer snel terug bij de camper. Het diner bestaat uit echte zelfgebakken Hollandse pannenkoeken, heerlijk met kaas.

De route voor morgen nemen we door , we zijn van plan om naar Sarrebourg te rijden en daar weer bepalen hoe verder. We hopen natuurlijk op beter weer.

Mooi plekje langs de moezel

Overnachting:
Millery
camperplaats met voorzieningen (zonder stroom)
kosten € 0,-
N 48.81590, E 6.12701

Vorige dag | Gastenboek | Volgende dag

Index Duitsland
Maandag 31 Mei
Dinsdag 1 Juni
Woensdag 2Juni
Donderdag 3 Juni
Vrijdag 4 Juni
Zaterdag 5 Juni
Zondag 6 Juni
Maandag 7 Juni
Dinsdag 8 Juni
Woensdag 9 Juni
Donderdag 10 Juni
Vrijdag 11 Juni
Zaterdag 12 Juni
Zondag 13 Juni
Maandag 14 Juni
Dinsdag 15 Juni
Woensdag 16 Juni
Donderdag 17 Juni
Vrijdag 18 Juni
Zaterdag 19 Juni
Zondag 20 Juni
Maandag 21 Juni
Dinsdag 22 Juni
Woensdag 23 Juni
Donderdag 24 Juni
Vrijdag 25 Juni