|Home|Stuur een E-mail|Info Pagina|Terug|Vooruit|
Duitsland 2010
U bevindt zich hier : Home scheiding Index Duitsland 2010 scheiding Zondag 6 Juni 2010

Zondag 6 juni 2010  
Cernay - Sulzburg

Zonnig

   


Het is vannacht niet echt afgekoeld. De zon staat hoog aan de hemel. We zien inde verte wel wat wolken komen. Vandaag willen we doortrekken naar Duitsland. We hopen dat er vandaag niet zo veel verkeer op de weg zit omdat het zondag is.

Marc ruimt de laatste zaken op en ik ga afrekenen bij de receptie. De wolken zijn inmiddels voor de zon gekropen en het is benauwd geworden. Voordat we echt op weg gaan,stoppen we net buiten de poort van de camping bij de ooievaarsnesten. Marc maakt foto’s van de nesten met de jongen. Overal waar je kijkt zie je ooivaars. Na de fotoshoot gaan we dan echt op weg naar Duitsland

Het is toch nog redelijk druk op de weg. De tomtom stuurt ons binnendoor over Mulheim naar Sulzburg. We rijden over kleine binnen wegen tussen de wijnvelden door. We komen net voor de middagpauze aan op de camping. Dat is even geluk, anders moeten we 3 uur wachten. We krijgen wat nummers door van vrije plaatsen en mogen de camping op. Na de middagpauze  moeten we dan even terug naar de receptie om het nummer van de gekozen plaats door te geven.

We settelen ons op een mooi plekje op de laatste en hoogste straatje van de camping. Het is een prima camping, erg schoon en een enorm net sanitair gebouw, dat is hier in Duitsland wel een verschil met de doorsnee sanitair op de campings in Frankrijk.

De camping heeft een natuur zwembad en daar maken we dan maar gelijk gebruik van. Het is echt heerlijk om na al die warmte een lekkere duik in een zwembad te nemen.

Overnachting:
Camping Sulzbachtal
kosten € 15 per nacht incl stroom
N 47°50’52 E 7°41’53

Route

Vorige dag | Gastenboek | Volgende dag

Index Duitsland
Maandag 31 Mei
Dinsdag 1 Juni
Woensdag 2Juni
Donderdag 3 Juni
Vrijdag 4 Juni
Zaterdag 5 Juni
Zondag 6 Juni
Maandag 7 Juni
Dinsdag 8 Juni
Woensdag 9 Juni
Donderdag 10 Juni
Vrijdag 11 Juni
Zaterdag 12 Juni
Zondag 13 Juni
Maandag 14 Juni
Dinsdag 15 Juni
Woensdag 16 Juni
Donderdag 17 Juni
Vrijdag 18 Juni
Zaterdag 19 Juni
Zondag 20 Juni
Maandag 21 Juni
Dinsdag 22 Juni
Woensdag 23 Juni
Donderdag 24 Juni
Vrijdag 25 Juni